Drie maal This Is Reportage Award!

Te gek Ik heb drie award gewonnen van de prestigieuze ‘This is reportage’. Twee enkele foto’s hebben een award gewonnen en een ‘story award’! En die story-award is ook echt een enorme eer om te winnen. Het gaat om de laatste bruiloft die ik fotografeerde in 2019, van Christa en Wietse. In de donkerste dagen van het jaar gaven zij, in kaarslicht, het ja-woord aan elkaar. Een reportage vol met mooie momenten en sfeer en dat is ook ongetwijfeld de reden dat dit verhaal een award won! Want dat is het toffe van This Is Reportage; er worden geen ‘gestaged’ beelden geaccepteerd, dus geen fotoshoot en zelfs niet de first look.

Bekijk de gewonnen serie op This Is Reportage https://thisisreportage.com/p/degrotedag/awards/ of bekijk mijn blog met daarin ook ‘staged’ beelden zoals de first look en de te gekke fotoshoot: https://www.degrotedag.net/2020/01/christa-wietse-bruidsfotograaf-in-amshoff/

Wauw, wat ben ik hier blij mee zeg! Alle drie de awards bekronen mijn werk precies in de stijl en hetgeen waar ik de laatste jaren naar toe ben gegroeid; echt momenten, verhalen vertellen en zo min mogelijk geregisseerd!

 

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften