Genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2020

Voor het zesde jaar op een rij ben ik genomineerd voor de Bruidsfoto Award! Al drie keer eerder won ik deze felbegeerde award!

Deze keer ben ik genomineerd met een foto van de bruiloft Marloes & Robin.

Het is nu aan het publiek om te stemmen! Dat kan via de website van de Bruidsfoto Award, zie www.bruidsfotoaward.nl. Mijn genomineerde foto vind je in de categorie ‘Family & friends’.

Het verhaal achter deze foto

Dit is echt één van mijn favoriete foto’s! En nee, de druppels zijn geen regen of champagne; het is het water wat (onverwachts) omhoog spat. We gingen namelijk tegen de wind in varen op volle snelheid. Mijn eerste reactie was om mijn appatuur te beschermen tegen het water, maar bedacht mij ook ‘ownee dit moet ik juist fotograferen’. Het gebeurde in zo’n korte tijd dat ik niet dacht dat de foto’s waren gelukt; ik had de foto’s niet eens terug gekeken, pas een week later ontdekte ik deze foto.

Enfin, een pareltje van een moment waar ik enorm veel geluk mee heb gehad. Ik weet nog dat iemand op een Fearless conference zei ‘Je moet altijd je vinger op de sluiter houden zodat je klaar staat als er iets gebeurd’. Zonder die tip zou het best kunnend dat deze foto niet was gelukt.

 

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften