Christa & Wietse | Bruidsfotograaf in de Amshoff

Christa en Wietse kozen er voor om niet in hartje zomer te trouwen, maar in hartje december. Een hele fijne en gezellige maand die veel knusheid met zich meebrengt. Een sfeertje waar ik zelf ook erg van houd. Bij Christa en Wietse was die sfeer ook echt aanwezig, ze trouwden bijvoorbeeld in de avond met kaarslicht. Ondanks dat er tijdens de ceremonie veel mensen aanwezig waren voelde het ontzettend intiem. Ik deel graag mijn favoriete foto’s met jullie!

 

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften

Chat openen
1
Snel weten of ik beschikbaar ben?
Hoi! 👋

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Of wil je iets anders weten? App mij gerust eventjes, ik reageer zo snel mogelijk! :-)