Esther & Willem / trouwen in de Martinikerk

Ik blijf het enorm bijzonder vinden als je eigen kinderen een bruiloft bewust mee kunnen maken. Esther en Willem hebben twee dochtertjes en ze genoten enorm van het sprookje van hun ouders. Ze hadden de mooiste jurkjes aan en genoten intens, prachtig om te zien! De voorbereidingen vonden plaats in het ouderlijk huis van Esther; het huis was al generaties in de familie maar werd dan nu echt verkocht aan iemand buiten de familie. Esther al haar jeugdherinneringen gaan naar deze plek. Heel mooi en waardevol dat de voorbereidingen, first look en fotoshoot op deze plek plaats vonden.

Trouwen in de Martinikerk in Groningen

De ceremonie vond plaats in de Martinikerk in Groningen. Esther en Willem hadden gekozen voor het iets kleinere en intiemere gedeeltde; de Librije. Een prachtig zaaltje waar je wel een smalle trap voor moet beklimmen. Hierna vertrok iedereen naar Florentin voor het diner.  Een hele fijne bruiloft en misschien heb je het niet door als je de foto’s ziet; deze bruiloft vond half december plaats; ik vind het een heerlijke maand voor bruiloften!

Geniet van mijn favoriete foto’s van deze dag!

 

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften

Chat openen
1
Snel weten of ik beschikbaar ben?
Hoi! 👋

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Of wil je iets anders weten? App mij gerust eventjes, ik reageer zo snel mogelijk! :-)