Een trouwseizoen heeft een begin en een einde; overduidelijk zie je die piek van 3 – 4 maanden in je agenda staan. Wekelijks 1 tot 2 bruiloften fotograferen, veelal 12 – 14 uren per bruiloft + reistijd. Een pittige periode, je leeft er eigenlijk de volledige winter naar toe. En dan is het doorgaan tot die laatste bruiloft van die intense reeks; dit blijft altijd een bijzondere bruiloft, vooral als alles weer goed is gegaan. Ook dit seizoen zijn alle bruiloften vlekkeloos verlopen en dat vier ik dan (vooral met mijzelf) op die laatste bruiloft. En ik had geluk, de bruiloft vond plaats in eigen stad op twee fijne locaties; vooral de EM2 van de Suikerunie verheugde ik mij erg op. Ik was er nog niet eerder geweest voor de fotografie van een bruiloft. En wat bleek; dit is echt wel een van mijn favoriete locaties van Groningen geworden. Unieke, urban en creatieve plek. Helaas regende het echt de hele dag op de bruiloft van Lineke en Martijn, maar dat ga je amper terug zien in deze reportage 🙂
Geniet van mijn favoriete foto’s van deze dag!