Wilja & Jan Harm | Bruidsfotograaf in Groningen

Je bruiloft verdelen over twee dagen: Wilja en Jan Harm deden het! De echte grote dag was in Groningen, hier was het burgerlijk huwelijk, borrel, diner en alles wat bij een bruiloft hoort. De dag daarna was het echte feest; in Amersfoort. Zo bediende Wilja en Jan Harm op de beste manier hun familie en vrienden; familie woont meer in het Noorden en veel vrienden en collega’s in het midden van het land.

De eerste dag begon in Slochteren, daar is Wilja opgegroeid. De jurk deed ze aan het het kamertje wat vroeger haar kinderkamer was; haar tekeningen hingen nog aan de muur. Tijdens de fotoshoot gingen we ook naar het Martiniziekenhuis in Groningen. De oma van Wilja was helaas de week voor de bruiloft opgenomen in het ziekenhuis. Ontzettend sneu voor oma dat ze toch niet bij de bruiloft kon zijn. Gelukkig brachten we de bruiloft een beetje naar oma toe die dag :-). Een mooi en emotioneel moment.

De ceremonie vond plaats in het Schimmelpenninck Huys. Ook werd er hier geborreld en uitgebreid gedineerd. Dat is wel echt een groot voordeel als je het feest van je bruiloft pas de dag daarna hebt gepland; het diner bestond uit 5 gangen en ging tot de late uurtjes door!

De dag daarop reisde ik naar het Centraal Ketelhuis in Amersfoort voor de fotografie van het feest! Ook daar was weer een heerlijk diner! Het feest duurde tot in de late uurtjes. Een bijzondere bruiloft met te gekke momentjes; vooral het bezoeken van de oma vond ik een enorm waardevol en bijzonder moment om mee te maken.

Ik laat jullie graag mijn favorieten zien van deze bruiloft!

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften