Preview Ellen & Jeen | Bruidsfotografie De Kruimel

Afgelopen vrijdag was het dan zover; mijn eerste bruiloft van 2019! Het jaar waarin ik onwijs veel zin in heb! 2018 ging zo goed dat ik alleen maar meer wil. Als je ergens goed in bent en leuk vindt werkt dat echt verslavend.
Ik had dus echt zin in deze “winterbruiloft”. Tijdens de kennismaking afgelopen zomer hadden we het over sneeuw, ijs en gluwhwein. Maar het was 12 graden en heerlijk weer! Ook prima, haha. Enfin, geniet van deze preview.

bruidsfotograaf de kruimel gasselte trouwen 001 bruidsfotograaf de kruimel gasselte trouwen 002 bruidsfotograaf de kruimel gasselte trouwen 003 bruidsfotograaf de kruimel gasselte trouwen 004 bruidsfotograaf de kruimel gasselte trouwen 005 bruidsfotograaf de kruimel gasselte trouwen 006 bruidsfotograaf de kruimel gasselte trouwen 007 bruidsfotograaf de kruimel gasselte trouwen 008

Share this story