Marla & Jesper | Bruidsfotografie de Kruimel, Gasselte

In 2016 was Marla mee als ‘hulpje’ tijdens de fotoshoot; haar broer trouwden en ik legde die dag vast. Marla was zo onder de indruk dat ze na het aanzoek mij vrij vlot een berichtje stuurde of ik nog beschikbaar was. De lat lag hoog, want we gingen onder andere naar dezelfde locatie voor de fotoshoot als die van haar zus. En Marla wilde graag wel iets anders. Naast dat het een fantastische dag was hebben we denk ik ook een paar unieke foto’s weten te maken :-). We hebben onder andere hele toffe foto’s gemaakt in het museum in het Drents Museum in Assen.

De bruiloft vond plaats in Gasselte, op de mooie locatie de Kruimel! Het was een mooie zomerse dag, dus er werd lekker buiten getrouwd en geborreld. In de avond barste het feest los, uiteraard op dezelfde locatie de Kruimel in Gasselte. Ik laat jullie graag mijn favoriete foto’s zien van deze dag!

trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 001 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 002 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 003 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 004 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 005 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 006 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 007 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 008 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 009 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 010 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 011 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 012 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 013 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 018trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 015 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 014trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 016 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 017 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 019 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 020 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 021 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 022 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 023 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 024 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 025 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 026 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 027 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 028 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 029 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 030 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 031 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 032 trouwen kruimel gasselte bruidsfotograaf 033

 

Share this story