Preview Joyce & Daniel | Bruidsfotograaf Landgoed Lemferdinge

Trouwen op Landgoed Lemferdinge, Joyce en Daniel kozen er voor om te trouwen in het bos. Tussen de regendruppels door klaarde het op het moment van de ceremonie helemaal op. Een dag waar veel werd gelachen! De dag werd afgesloten met een knallend feest! Ik deel alvast een hele kleine preview! bruidsfotograaf trouwen lemferdinge joyce daniel 001 trouwen lemferdinge bruidsfotograaf 005 bruidsfotograaf trouwen lemferdinge joyce daniel 002 bruidsfotograaf trouwen lemferdinge joyce daniel 003trouwen lemferdinge bruidsfotograaf 012 bruidsfotograaf trouwen lemferdinge joyce daniel 004trouwen lemferdinge bruidsfotograaf 017 bruidsfotograaf trouwen lemferdinge joyce daniel 005trouwen lemferdinge bruidsfotograaf 026 trouwen lemferdinge bruidsfotograaf 033 bruidsfotograaf trouwen lemferdinge joyce daniel 006trouwen lemferdinge bruidsfotograaf 031

Share this story