Preview Siobhan & Dave | Bruidsfotografie Kasteel Duurstede

trouwen bruidsfotograaf kasteel duurstede 001 8Ruim 37 graden. Wat een hitte. Maar, een prachtige locatie, Kasteel Duurstede. Een prachtig bruidspaar en een heel fijn gezelschap; allen uit Ierland. Ik keek er echt even tegenop om met dergelijke temperaturen een bruiloft te fotograferen. Maar, ik ontdekte ook ineens een nieuw talent; schaduwplekjes vinden en bovengemiddeld veel drinken. Daardoor was het aardig te doen en heb ik echt fantastische foto’s kunnen maken van deze te heerlijke dag! Geniet van de preview :-).

trouwen bruidsfotograaf kasteel duurstede 001 2 trouwen bruidsfotograaf kasteel duurstede 001 3 trouwen bruidsfotograaf kasteel duurstede 001 4 trouwen bruidsfotograaf kasteel duurstede 001 5 trouwen bruidsfotograaf kasteel duurstede 001 6 trouwen bruidsfotograaf kasteel duurstede 001 7 trouwen bruidsfotograaf kasteel duurstede 001 13trouwen bruidsfotograaf kasteel duurstede 001 10 trouwen bruidsfotograaf kasteel duurstede 001 8 trouwen bruidsfotograaf kasteel duurstede 001 9 trouwen bruidsfotograaf kasteel duurstede 001 11 trouwen bruidsfotograaf kasteel duurstede 001 12

Share this story