Preview Suzanne & Tjitte | Bruidsfotograaf de Amshoff

bruidsfotograaf de amshoff kiel windeweer 009
Suzanne en Tjitte trouwden op het mooie Amshoff en zelden ben ik zo lang aanwezig op een bruiloft. Tijdens het feest gingen de er opblaasunits het publiek in een mijn meest favoriete foto heb ik echt pas rond middennacht gemaakt net voordat iedereen weer de bus instapte om terug naar Groningen te gaan. Deze avond werkte ik samen met een assistent (Daniel), na enkele instructies heeft hij het feest grotendeels belicht. Het was een topdag en ik deel alvast graag een preview van deze bruiloft op het mooie Amshoff.

bruidsfotograaf de amshoff kiel windeweer 001 4 bruidsfotograaf de amshoff kiel windeweer 002 bruidsfotograaf de amshoff kiel windeweer 001 6bruidsfotograaf de amshoff kiel windeweer 004 bruidsfotograaf de amshoff kiel windeweer 001 2bruidsfotograaf de amshoff kiel windeweer 005 bruidsfotograaf de amshoff kiel windeweer 006 bruidsfotograaf de amshoff kiel windeweer 007 bruidsfotograaf de amshoff kiel windeweer 001 5bruidsfotograaf de amshoff kiel windeweer 008 bruidsfotograaf de amshoff kiel windeweer 009

Share this story