Trouwen in de winter! | Willemijn & Harmen Jan

20 november 2017

De winter staat echt weer voor de deur! Op een dag als vandaag, een hele dag regen, grijs en echt koud, denk ik wel eens terug aan de winterse bruiloft van Willemijn en Harmen Jan begin dit jaar. In februari mocht ik hun bruiloft fotograferen en heeeel lokaal had het die dag gesneeuwd in Drenthe. En ik had echt de mazzel dat daar de dag begon en dus ook de fotoshoot! Op zo’n druilige dag als vandaag en met Kerst in aantocht hoop ik toch heel erg dat we binnenkort ook weer een paar van die mooie winterse dagen mee mogen maken!

En om alvast een beetje in de sferen te komen deel ik de te gekke sneeuwfoto’s van deze dag (en mocht je de volledige reportage willen bekijken, klik dan hier).

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften