Patricia & Gert | Trouwfotograaf Kasteel Duurstede

Trouwfotograaf Kasteel Duurstede

Hoe gaaf is het als je gaat trouwen en je kinderen dit mee kunnen maken? Patricia en Gert zijn al lange tijd bij elkaar en de kinderen zijn ook al iets ouder (Esmee (10), Thijmen (7) en Jade (4)). Ook de kinderen kregen te gekke bruidskleren aan en waren deze dag enorm aan het genieten! Het was zo leuk om te zien en dit gezin te ontmoeten; wat een geluk, liefde en gezelligheid. Een echte sprookjes bruiloft op Kasteel Duurstede, echt een te gekke locatie! :-)

st

Hoe gaaf is het als je gaat trouwen en je kinderen dit mee kunnen maken? Patricia en Gert zijn al lange tijd bij elkaar en de kinderen zijn ook al iets ouder (Esmee (10), Thijmen (7) en Jade (4)). Ook de kinderen kregen te gekke bruidskleren aan en waren deze dag enorm aan het genieten! Het was zo leuk om te zien en dit gezin te ontmoeten; wat een geluk, liefde en gezelligheid. Een echte sprookjes bruiloft op Kasteel Duurstede, echt een te gekke locatie! :-)

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften

Chat openen
1
Snel weten of ik beschikbaar ben?
Hoi! 👋

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Of wil je iets anders weten? App mij gerust eventjes, ik reageer zo snel mogelijk! :-)