Preview Marloes & Jan Willem | Trouwfotograaf BuitenSociëteit Haren

18 september 2017

Jan Willem en Marloes heb ik twee jaar geleden leren kennen op de bruiloft van Annelies en Bram. Ze waren zo enthousiast geworden van mijn werk dat Jan Willem al naar mijn beschikbaarheid voor vroeg nog voordat hij het aanzoek had gedaan! Dat vond ik toch wel erg bijzonder; we mailden gewoon stiekem over zijn aanzoek waar Marloes zelf uiteraard niks vanaf wist! En aangezien ik zelf op dat moment ook bezig was met de voorbereidingen van een huwelijksaanzoek bij Elleke kon ik dat ook vrij anoniem aan ‘iemand’ kwijt, haha! Een goed begin dus van een fantastische dag afgelopen vrijdag; afgeleid door alle regen die er de afgelopen twee weken is gevallen gingen we nu ook uit van regen, ook omdat de voorspellingen niet zo positief waren. Toch hebben we die ochtend enkel een mooi zonnetje gezien en hebben we in de heide van Dwingeloo hele toffe foto’s gemaakt! Ik deel jullie alvast een kleine preview, de rest volgt later!

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften