Preview Bianca & Gertjan | Trouwen op Noorderzon festival!

27 augustus 2017

Noorderzon festival; als je het niet kent, dit festival zal je (echt!) verbazen. Geen toegangpoortjes, geen entree maar wel een grootschalig festival over het gehele Noorderplantsoen van Groningen, maar liefst 11 dagen lang. Veel theater, muziek en uiteraard gezelligheid samen met biertjes en lekker eten. Er heerst een gemoedelijke, vrolijke en vredige sfeer; voor mij staat het symbool om afscheid te nemen van de zomer. Je merkt op het festival pas echt dat de avonden korter worden en de herfst subtiel zijn intrede doet. Een festival waar ik al jaren bijna alle 11 dagen te vinden ben, voortgekomen door de stage die ik bij Noorderzon liep in 2010. Enfin, genoeg daarover; ik fotografeerde namelijk een bruiloft op dit festival! Te gek toch? Niet eerder werd er officieel getrouwd op het festivalterrein van Noorderzon, reden dus ook dat de pers aanwezig was (zie artikel Dagblad van het Noorden). Enfin, ik trakteer jullie alvast op een te gekke preview! Mocht je enthousiast zijn over dit festival; vandaag, 27 augustus is de laatste dag van Noorderzon ;-).

 

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften