Preview Patricia & Gert | Trouwfotograaf Kasteel Duurstede

24 juli 2017

Trouwen in het bijzijn van je eigen kinderen, stiekem is dat toch wel ontzettend leuk! Patricia en Gert hadden een te gekke trouwdag samen met hun kinderen Esmee (10), Thijmen (7) en Jade (4), een echte sprookjesbruiloft op Kasteel Duurstede. Een prachtige kasteel midden in de stad Wijk bij Duurstede, gelegen naast de Lek. De voorbereidingen vonden plaats in ‘het Atelier’ in Wijk bij Duurstede, een ‘bed & breakfast’ op loopafstand van het kasteel. Het Atelier is een heel knus huisje waar het gezin die ochtend bezig was met de voorbereidingen. Niet alleen Patricia kreeg vandaag een jurk aan, ook Esmee en Jaden kregen prachtige jurkjes aan! Thijmen had een heel stoere outfit met een korte broek! Het was echt te gek om te zien hoe vooral Esmee de dag bewust ervaarde; zij was zo intens aan het genieten hoe haar superlieve ouders trouwden. Al met al een prachtige dag en ik deel dan ook alvast graag een korte preview op de blog!

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften