Janneke & Sander | Bruidsfotografie de Kleine Melm

27 juni 2017

Een kasteel, groot landgoed of een kerk; dat zijn de traditionele en prachtige opties om te trouwen. Sander en Janneke kozen voor iets anders; een schuur. Nou is het niet zomaar een schuur, het is de oude opslag / werkplaats van de Kleine Melm in Soest, voorheen werden kano’s en andere apparatuur hier opgeslagen / verhuurd. Het karakter van die schuur is een beetje geleefd, maar dan op een goede manier; naturel, licht en binnen heeft automatisch al een tintje ‘vintage’. Eigenlijk is het een type ‘schuur’ die je zoekt maar nooit kan vinden. Het was voor Janneke en Sander de perfecte locatie om te trouwen, het was direct gelegen aan het water en het had veel ‘nautische’ kenmerken; en dat komt goed uit, Janneke en Sander zeilen namelijk erg veel.

Trouwen deden ze niet in de schuur maar onder een stretchtent die buiten voor ze stond opgesteld. Het was net aan warm genoeg om daar te trouwen. De schuur was de locatie voor een diner aan grote lange tafels en uiteraard het feest!

De dag kenmerkte zich vooral door de lieve familie en vrienden van Sander en Janneke; ze boffen er maar mee! De mooiste speeches, veel gelach, lol en een ontspannen sfeer. Op zo’n dag ga ik als fotograaf er ook helemaal in op; wat een boel momentjes!

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften