Preview Wija & Jos | bruidsfotografie Boerderijcafé Mausel

Afgelopen vrijdag fotografeerde ik de bruiloft van Wija en Jos in de omgeving van Oude-Pekela en Noordbroek. Een omgeving waar je vooral buiten moet zijn op je trouwdag! Echter; het regende deze dag. Gelukkig hadden Wija en Jos de juiste ‘connecties’; we konden de gerenoveerde strokarton fabriek de Toekomst in voor de fotoshoot. Een plek waar het de afgelopen jaren erg lastig was om toegang te krijgen. De ceremonie vond helaas niet buiten plaats in de mooie tuin van Boerderijcafé Mausel.  Later die avond klaarde het wel op voor een paar foto’s met mooi avondlicht. Het was ondanks de regen een gezellige dag vol met toffe momentjes! Een kleine preview alvast van hun bruiloft.

trouwfotograaf groningen 1 1 trouwfotograaf groningen 3 1 trouwfotograaf groningen 4 1 trouwfotograaf groningen 5 1 trouwfotograaf groningen 6 1 trouwfotograaf groningen 7 1 trouwfotograaf groningen 8 1 trouwfotograaf groningen 9 1 trouwfotograaf groningen 12 1 trouwfotograaf groningen 10 1 trouwfotograaf groningen 11 1 trouwfotograaf groningen 14 1 trouwfotograaf groningen 13 1 trouwfotograaf groningen 15 1

Share this story