Twee ISPWP awards gewonnen!

8 december 2016

Te gek! Ik heb maar liefst twee ISPWP – International Society of Professional Wedding Photography – awards gewonnen! Naast eerder behaalde nationale awards (2 x Bruidsfoto & Film Award en 4 x Masters of Dutch Wedding Photography) heb ik nu ook 2 awards gewonnen bij een toonaangevende internationale society. Wereldwijd worden bij ISPWP 4 x per jaar duizenden foto’s ingezonden voor deze contest. Het is even wennen om te zien dat mijn foto’s tussen de top aan bruidsfotografen uit bv. Taiwan, Rusland, Amerika etc. staan. Maar ook Nederland is hier goed vertegenwoordigd en nu dus ook met mijn aandeel, vanuit Noord-Nederland.

De winnende foto’s: een 10e plek in de categorie ‘framing the subject’, deze foto is gemaakt op de bruiloft van Thialda en Tjibbe. En een foto die vorig jaar ook een Masters award won is gemaakt op de bruiloft van Andrea en Richard :-)

ispwp_award_framing ispwp_award_kids

 

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften