Nynke & Marco namen mij mee naar Italië

25 juli 2016

Bij een bruiloft in Italië (Toscane) zie je al snel de plaatjes van ‘de perfecte bruiloft’ voor je. Alle ingrediënten hiervoor waren aanwezig: een prachtige omgeving, goed klimaat, heerlijk eten en geweldige styling. Dat is precies hoe de bruiloft van Nynke en Marco was. Op een heuvel in Toscane vind je Villa Podernovo, vlakbij San Galgano. De oprit, tuin, zwembad, en de villa zelf is eigenlijk al perfect. Daar hoeft qua styling niet eens veel aan te gebeuren, maar Nynke heeft niet stil gezeten het afgelopen jaar. Lampions en kruidenpotjes werden meegenomen uit Nederland en een eigen huisstijl werd ontwikkeld voor op de menukaartjes en naamkaartjes. Kortom: overal was aan gedacht en de droomlocatie werd omgetoverd voor de perfecte Italiaanse bruiloft. Wat heerlijk om hier bij aanwezig te mogen zijn!

Een bekende plek op circa 15 minuten rijden van de villa, is San Galgano waar je een abdijruïne vindt. Naast deze abdij ligt de kapel Montesiepi, ook wel bekend van het ‘zwaard van San Galgano’. Enfin, deze historie maakt voor het verhaal niet zoveel uit. Het zijn prachtige plekken om te trouwen en dat gebeurde dus ook: de ceremonie vond plaats in de kapel en voor de fotoshoot gingen we onder andere naar de abdij. Alle gasten zaten tijdens de fotoshoot lekker te borrelen bij het zwembad en na terugkomst van het bruidspaar werd er alleen nog maar meer gegeten en gedronken: je bent immers in Italië. We genoten van de bruidstaart en aperitieven en van heerlijke wijnen, procecco’s en Aperol Spritz. Later op de avond stond er nog een heerlijk driegangendiner op het programma. En we sloten de grote dag natuurlijk af met een feestje! 

Het was een heerlijke, fijne en ontspannen dag die perfecte het plaatje dat ik had zelfs heeft overtroffen!

bruidsfotografie_italie bruidsfotografie_italie-2 bruidsfotografie_italie-3

bruidsfotografie_italie_trouwen-4bruidsfotografie_italie_trouwen-1 bruidsfotografie_italie_trouwen-2 bruidsfotografie_italie_trouwen-3bruidsfotografie_italie_trouwen-9 bruidsfotografie_italie_trouwen-5 bruidsfotografie_italie_trouwen-6 bruidsfotografie_italie_trouwen-10 bruidsfotografie_italie_trouwen-11 bruidsfotografie_italie_trouwen-12 bruidsfotografie_italie_trouwen-13 bruidsfotografie_italie_trouwen-14 bruidsfotografie_italie_trouwen-15 bruidsfotografie_italie_trouwen-16 bruidsfotografie_italie_trouwen-17 bruidsfotografie_italie_trouwen-18 bruidsfotografie_italie_trouwen-19 bruidsfotografie_italie_trouwen-20 bruidsfotografie_italie_trouwen-21 bruidsfotografie_italie_trouwen-23 bruidsfotografie_italie_trouwen-24 bruidsfotografie_italie_trouwen-25 bruidsfotografie_italie_trouwen-26bruidsfotografie_italie_trouwen-22 bruidsfotografie_italie_trouwen-27 bruidsfotografie_italie_trouwen-29 bruidsfotografie_italie_trouwen-30 bruidsfotografie_italie_trouwen-31 bruidsfotografie_italie_trouwen-32 bruidsfotografie_italie_trouwen-33 bruidsfotografie_italie_trouwen-34bruidsfotografie_italie_trouwen-35bruidsfotografie_italie_trouwen-37 bruidsfotografie_italie_trouwen-36 bruidsfotografie_italie_trouwen-38 bruidsfotografie_italie_trouwen-39 bruidsfotografie_italie_trouwen-40 bruidsfotografie_italie_trouwen-41 bruidsfotografie_italie_trouwen-42 bruidsfotografie_italie_trouwen-43 bruidsfotografie_italie_trouwen-44bruidsfotografie_italie_trouwen-51 bruidsfotografie_italie_trouwen-46 bruidsfotografie_italie_trouwen-47 bruidsfotografie_italie_trouwen-48 bruidsfotografie_italie_trouwen-49bruidsfotografie_italie_trouwen-52bruidsfotografie_italie_trouwen-50

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften