Kenny en Margriet trouwden in het mooie Rietland in Groningen; voor mij een nog onbekende locatie. Wel bijzonder eigenlijk om zo dicht bij huis na 150 bruiloften te hebben gefotografeerd deze locatie nog te ‘ontdekken’. We hadden op hun grote dag prachtig weer en het leuke was dat de ceremonie pas in de avond plaats vond. En niet bij het bekende prieeltje van Rietland, maar direct naast het prachtige pand. In combinatie met het avondlicht een erg mooi plekje om elkaar het ja-woord te geven. Ik kom hier graag nog eens terug!

bruidsfotografie_rietland_groningen-1 bruidsfotografie_rietland_groningen-3 bruidsfotografie_rietland_groningen-4 bruidsfotografie_rietland_groningen-5 bruidsfotografie_rietland_groningen-6 bruidsfotografie_rietland_groningen-7 bruidsfotografie_rietland_groningen-8 bruidsfotografie_rietland_groningen-9 bruidsfotografie_rietland_groningen-10 bruidsfotografie_rietland_groningen-11 bruidsfotografie_rietland_groningen-12 bruidsfotografie_rietland_groningen-13 bruidsfotografie_rietland_groningen-14 bruidsfotografie_rietland_groningen-15 bruidsfotografie_rietland_groningen-16 bruidsfotografie_rietland_groningen-17 bruidsfotografie_rietland_groningen-18 bruidsfotografie_rietland_groningen-19 bruidsfotografie_rietland_groningen-20 bruidsfotografie_rietland_groningen-22 bruidsfotografie_rietland_groningen-24 bruidsfotografie_rietland_groningen-25 bruidsfotografie_rietland_groningen-26 bruidsfotografie_rietland_groningen-28 bruidsfotografie_rietland_groningen-29 bruidsfotografie_rietland_groningen-30 bruidsfotografie_rietland_groningen-31 bruidsfotografie_rietland_groningen-32 bruidsfotografie_rietland_groningen-35 bruidsfotografie_rietland_groningen-36 bruidsfotografie_rietland_groningen-38 bruidsfotografie_rietland_groningen-40 bruidsfotografie_rietland_groningen-42 bruidsfotografie_rietland_groningen-46 bruidsfotografie_rietland_groningen-47 bruidsfotografie_rietland_groningen-48 bruidsfotografie_rietland_groningen-50 bruidsfotografie_rietland_groningen-51 bruidsfotografie_rietland_groningen-52 bruidsfotografie_rietland_groningen-53 bruidsfotografie_rietland_groningen-55 bruidsfotografie_rietland_groningen-56 bruidsfotografie_rietland_groningen-57 bruidsfotografie_rietland_groningen-58 bruidsfotografie_rietland_groningen-59 bruidsfotografie_rietland_groningen-61 bruidsfotografie_rietland_groningen-63 bruidsfotografie_rietland_groningen-65

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.