Margriet & Kenny / Bruidsfotografie Rietland

Trouwlocatie Rietland

Kenny en Margriet trouwden in het mooie Rietland in Groningen; voor mij een nog onbekende locatie. Wel bijzonder eigenlijk om zo dicht bij huis na 150 bruiloften te hebben gefotografeerd deze locatie nog te ‘ontdekken’. We hadden op hun grote dag prachtig weer en het leuke was dat de ceremonie pas in de avond plaats vond. En niet bij het bekende prieeltje van Rietland, maar direct naast het prachtige pand. In combinatie met het avondlicht een erg mooi plekje om elkaar het ja-woord te geven. Ik kom hier graag nog eens terug!

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften

Chat openen
1
Snel weten of ik beschikbaar ben?
Hoi! 👋

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Of wil je iets anders weten? App mij gerust eventjes, ik reageer zo snel mogelijk! :-)