Ilse & IJe-Jan | Bruidsfotografie Pepergasthuiskerk & Noorderplantsoen

Trouwen in Pepergasthuiskerk

Een bruiloft in Nederland vieren, is natuurlijk geen garantie voor een zonnige dag. Dat kan een teleurstelling zijn, maar wij Nederlanders zijn ook wel wat gewend, toch? Ilse & IJe-Jan in ieder geval wel. Het verbaasde ze die ochtend nog toen ik op de buienradar liet zien dat het zou gaan regenen en al gauw viel die regen dan ook echt uit de lucht. Het zag er niet naar uit dat het voorlopig droog zou gaan worden.

Je kunt dan natuurlijk binnenlocaties gaan bezoeken, maar als je een plaatje in je hoofd hebt trotseer je voor de shoot die regen. En wat blijkt, terwijl we fotograferen onder het bladerdek wordt het droog. We hervatten de shoot meteen in een mooi open veld. Pas na 45 minuten begint het weer te regenen. We besloten om toch iets eerder te stoppen en zijn terug naar de stad gereden.

Bruiloft in Noorderplantsoen

De ceremonie vond plaats in de Pepergasthuiskerk. Verbonden aan de mooiste en oudste binnenplaatjes midden in de stad Groningen vind je deze lichte en mooie kerk. Met een bootje voer het gezelschap na de ceremonie door de grachten van Groningen richting het Noorderplantsoen, waar de borrel en het eten plaatsvond in cafe Zondag. Het klaarde gelukkig eventjes op zodat de borrel deels buiten plaats kon vinden. Ondanks de regen is het wederom een hele complete en supergave reportage geworden!

trouwen pepergasthuiskerk groningen 001 trouwen pepergasthuiskerk groningen 002 trouwen pepergasthuiskerk groningen 003 trouwen pepergasthuiskerk groningen 004 trouwen pepergasthuiskerk groningen 005 trouwen pepergasthuiskerk groningen 006 trouwen pepergasthuiskerk groningen 007 trouwen pepergasthuiskerk groningen 008 trouwen pepergasthuiskerk groningen 009 trouwen pepergasthuiskerk groningen 010 trouwen pepergasthuiskerk groningen 011 trouwen pepergasthuiskerk groningen 012 trouwen pepergasthuiskerk groningen 013 trouwen pepergasthuiskerk groningen 014 trouwen pepergasthuiskerk groningen 015 trouwen pepergasthuiskerk groningen 016 trouwen pepergasthuiskerk groningen 017 trouwen pepergasthuiskerk groningen 018 trouwen pepergasthuiskerk groningen 019 trouwen pepergasthuiskerk groningen 020 trouwen pepergasthuiskerk groningen 021 trouwen pepergasthuiskerk groningen 022 trouwen pepergasthuiskerk groningen 023 trouwen pepergasthuiskerk groningen 024 trouwen pepergasthuiskerk groningen 025 trouwen pepergasthuiskerk groningen 026 trouwen pepergasthuiskerk groningen 027 trouwen pepergasthuiskerk groningen 028 trouwen pepergasthuiskerk groningen 029 trouwen pepergasthuiskerk groningen 030 trouwen pepergasthuiskerk groningen 032 trouwen pepergasthuiskerk groningen 033 trouwen pepergasthuiskerk groningen 034 trouwen pepergasthuiskerk groningen 035 trouwen pepergasthuiskerk groningen 036 trouwen pepergasthuiskerk groningen 037 trouwen pepergasthuiskerk groningen 038 trouwen pepergasthuiskerk groningen 039

Share this story