Rebecca & Berend | Bruidsfotografie Rhederoord

21 januari 2016

Een bijzonder moment als bruidsfotograaf; de laatste bruiloft van 2015! Een waanzinnige tijd om te trouwen, met de knusheid en gezelligheid van Kerst. December is echt wel een van mijn favoriete maanden van het jaar! Als zo’n bruiloft wordt geboekt, probeer ik als bruidsfotograaf alvast te fantaseren over die periode; kerstbomen, glühwein, lampjes, kaarsjes en natuurlijk sneeuw. Laatstgenoemde is natuurlijk nogal naïef gezien de kerstvakanties tegenwoordig warmer zijn dan de herfstvakanties. Op deze dag was het dan ook gezellig warm, zo’n 12 tot 15 graden. Bijkomend voordeel; er werd niet gebibberd van de kou tijdens de fotoshoot!

Bruidsfotograaf op Langoed Rhederoord

De bruiloft vond plaats op het mooie landgoed Rhederoord nabij het dorpje De Steeg (vlakbij Arnhem). Het leuke is dat het gezelschap van deze dag bekenden van mij zijn; Rebecca is het zusje van Bernadette, waarvan ik in 2014 ook de bruidsfotograaf was in Den Haag. De gehele bruiloft vond plaats op het landgoed, ook de fotoshoot konden we na de ceremonie in de directe omgeving doen. Alles op dezelfde locatie maakt zo’n dag vaak ook net wat relaxter. Het gebeurt overigens niet vaak dat de fotoshoot na de ceremonie plaatsvindt. Het is soms wat onhandig in de planning, maar zeker als je wat nerveus bent voor het ja-woord, dan is het overwegen waard om de fotoshoot na de ceremonie te doen. En wellicht is er dan ook al een glas champagne achter de kiezen :-).

bruidsfotografie-rhederoord-1 bruidsfotografie-rhederoord-2 bruidsfotografie-rhederoord-3 bruidsfotografie-rhederoord-4 bruidsfotografie-rhederoord-5 bruidsfotografie-rhederoord-6 bruidsfotografie-rhederoord-7 bruidsfotografie-rhederoord-8 bruidsfotografie-rhederoord-9 bruidsfotografie-rhederoord-10 bruidsfotografie-rhederoord-11 bruidsfotografie-rhederoord-12 bruidsfotografie-rhederoord-13 bruidsfotografie-rhederoord-14 bruidsfotografie-rhederoord-15 Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | TrouwfotograafBruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | TrouwfotograafBruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Bruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | TrouwfotograafBruidsfotografie Rhederoord | Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften