Vorig jaar deed ik voor het eerst mee met de Bruidsfoto Award en won ik de Bruidsfoto Award 2015, in de categorie groepsportret.

Dit jaar ben ik wederom genomineerd, wat een eer! Uit duizenden foto’s heeft een vakjury een selectie gemaakt en ik zit er weer tussen. Dit jaar ben ik in de categorie ‘Bruiloft in beeld’ genomineerd.  Een categorie waar ik volledig achter sta; door middel van een vierluik geef ik het verhaal van een bruiloft weer. Deze categorie sluit dan ook heel goed aan bij mijn ultieme doel; een bruiloft van begin tot eind zo mooi mogelijk in beeld brengen :).

Een nominatie betekent natuurlijk nog niet dat ik heb gewonnen, daar heb ik jullie hulp voor nodig! Op de website van Bruidsfoto & Film Award kan jij je stem uitbrengen op mijn foto. Je vindt mijn foto in de categorie ‘Bruiloft in beeld’. In iedere categorie mag je op je 2 favoriete foto’s stemmen. Dankjewel!

Klik hier om te stemmen

nominatie_bffa_hr