Mirte & Marieke | Bruidsfotografie in Frankrijk

3 december 2015

In 2014 had ik maar liefst twee bruiloften in het buitenland, begin augustus van dat jaar ging ik naar Tsjechië en eind augustus naar Frankrijk. Dat waren mooie leermomenten en leuke avonturen! Dit jaar kreeg ik door die ervaring wederom een aantal aanvragen voor het buitenland, helaas pasten die aanvragen niet in mijn agenda. Het leek er dan ook eventjes op dat ik dit jaar geen tripjes naar buitenland ging maken voor een bruiloft.  En toen namen Mirte en Marieke contact met me op :-).

Trouwen in Frankrijk

Half augustus werd ik benaderd voor hun bruiloft in Frankrijk. Ik had eerder dit jaar al een paar uurtjes voor ze gefotografeerd, in mei was hun burgerlijk huwelijk in Groningen. Ze lieten toen de plannen over Frankrijk al aan me weten. Ik reageerde uiteraard enthousiast en liet stiekem blijken dat het me wel heel tof leek om mee te gaan. Half augustus hakten Mirte en Marieke dan toch de knoop door; we nemen Stephan mee!

De bruiloft vond plaats op 10 oktober, maar voor een ‘destination wedding’ ben je natuurlijk iets eerder aanwezig. Vrijdag 9 oktober stapte ik dus in het vliegtuig en kwam later die middag aan bij de locatie in Frankrijk (Saint Georges la Pouge). Die avond hadden Mirte & Marieke de ontvangst van alle gasten gepland. Ik had uiteraard beloofd, omdat ik er toch al was, dat ook vast te leggen. Het was fantastisch weer! Een mooie zonsondergang en tijdens de ontvangst stond er een lekkere bbq klaar met biertjes, sangria en limonade. De avonden waren fris, maar daardoor waren knusse kleedjes, kampvuurtjes en marshmallows extra welkom!

De dag daarna was het tijd voor De Grote Dag. Dit was allemaal gepland op dezelfde locatie; Landhuis Maison Courbarien. Een locatie die voor bruiloften (nog) erg onbekend is. Het fungeert in het hoogseizoen als accommodatie voor gezinnen, een plek waar Mirte en Marieke al jaren vrijwilligerswerk voor doen (en daarom ook zo graag hun bruiloft hier wilden vieren).

Mirte en Marieke maakten zich klaar in een kamertje naast elkaar, ik kon dus vrijwel tegelijkertijd de voorbereidingen fotograferen. Hierna was het spannende moment; de ceremonie! De achtertuin van het landhuis was tijdelijk ingericht voor de ceremonie. Wat een mooie dag! 

Geniet van de foto’s! :-)

Dag 1 – ontvangst van de gasten

bruidsfotograaf_frankrijk_001 bruidsfotograaf_frankrijk_002 bruidsfotograaf_frankrijk_003 bruidsfotograaf_frankrijk_004 bruidsfotograaf_frankrijk_005 bruidsfotograaf_frankrijk_006 bruidsfotograaf_frankrijk_007 bruidsfotograaf_frankrijk_008

Dag 2 – De Grote Dag

bruidsfotograaf_frankrijk_009bruidsfotograaf_frankrijk_010bruidsfotograaf_frankrijk_011bruidsfotograaf_frankrijk_012bruidsfotograaf_frankrijk_013bruidsfotograaf_frankrijk_015bruidsfotograaf_frankrijk_018bruidsfotograaf_frankrijk_019bruidsfotograaf_frankrijk_022bruidsfotograaf_frankrijk_016bruidsfotograaf_frankrijk_017bruidsfotograaf_frankrijk_020bruidsfotograaf_frankrijk_024 bruidsfotograaf_frankrijk_025 bruidsfotograaf_frankrijk_026 bruidsfotograaf_frankrijk_027 bruidsfotograaf_frankrijk_028 bruidsfotograaf_frankrijk_029 bruidsfotograaf_frankrijk_030 bruidsfotograaf_frankrijk_031 bruidsfotograaf_frankrijk_032 bruidsfotograaf_frankrijk_033 bruidsfotograaf_frankrijk_034bruidsfotograaf_frankrijk_036 bruidsfotograaf_frankrijk_037bruidsfotograaf_frankrijk_039bruidsfotograaf_frankrijk_042 bruidsfotograaf_frankrijk_040 bruidsfotografie_frankrijk_2 bruidsfotograaf_frankrijk_041bruidsfotograaf_frankrijk_043bruidsfotograaf_frankrijk_045bruidsfotograaf_frankrijk_044bruidsfotograaf_frankrijk_046bruidsfotograaf_frankrijk_047bruidsfotograaf_frankrijk_048bruidsfotograaf_frankrijk_050bruidsfotograaf_frankrijk_051bruidsfotografie_frankrijkbruidsfotograaf_frankrijk_052bruidsfotograaf_frankrijk_001-2bruidsfotograaf_frankrijk_053bruidsfotograaf_frankrijk_054bruidsfotograaf_frankrijk_055bruidsfotograaf_frankrijk_056bruidsfotograaf_frankrijk_057

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften