Andrea & Richard Bruidsfotografie Groningen

Het is begin oktober, één van de laatste bruiloften die ik dit jaar fotografeer. Je hoopt altijd dat je het seizoen op een mooie manier afsluit, bijvoorbeeld met een hele mooie bruiloft in Groningen als er nog een fijn najaarszonnetje schijnt. En net zoals vorig jaar had ik wederom heel veel geluk: een prachtig bruidspaar, te gekke locaties en onwijs mooi weer!

Trouwfotograaf Groningen in de Martinikerk

De ceremonie was in de Martinikerk in Groningen, daar heb ik dit jaar eerder ook een bruiloft gefotografeerd. Deze keer werd de andere kant van de kerk gebruikt, een compleet andere uitstraling en ruimte. Erg gaaf! De receptie kon na de dienst ook in dezelfde ruimte plaatsvinden. Tip: vooral in het najaar, wanneer je niet zeker bent van een mooie warme dag, is dit een goede plek!

Bruiloft in Paalkoepel

Voor het diner en het feest gingen we naar de Paalkoepel, gelegen aan het Paterswoldsemeer. Voor aanvang van het feest stapten Andrea & Richard nog even echt in het spreekwoordelijke huwelijksbootje. Het bootje, versierd met kaarsjes, werd ontvangen door alle dag- en avondgasten. Tientallen ‘sterretjes’ werden ontstoken voor een warm welkom van het bruidspaar; dat was toch wel erg gaaf! ?

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften

Chat openen
1
Snel weten of ik beschikbaar ben?
Hoi! 👋

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Of wil je iets anders weten? App mij gerust eventjes, ik reageer zo snel mogelijk! :-)