Hilde & Oliver | Bruidsfotografie Groningen

21 september 2015

(See English version below :-) )

Grenzeloos verliefd; dat werden Hilde (uit Nederland) en Oliver (uit Engeland) tijdens de wereldreis die zij afzonderlijk maakten. Ergens halverwege de reis kwamen Hilde en Oliver elkaar voor het eerst tegen. Ze hebben de backpack-vakantie vervolgens samen beleefd en werden tot over hun oren verliefd! Ze kozen er voor om te gaan samenwonen in Londen. Bij de perfecte lovestory hoort natuurlijk ook een aanzoek en een huwelijk; en dat volgde! Een huwelijk dat grotendeels werd gevierd in Groningen en ik mocht er bij zijn!

In Nederland wordt de ‘first look’ vaak bij de voordeur gepland. In Engeland is het traditie om elkaar tijdens de ceremonie voor het eerst te zien. Hilde kwam daarom samen met haar vader per bootje aan bij de Paalkoepel waar Oliver haar, met zijn rug naar het bootje, op stond te wachten. De euforie in Oliver zijn ogen was goed zichtbaar; wat een heerlijk begin van deze bruiloft! Het werd een dag vol met mooie momenten.

De fotoshoot van Hilde en Oliver deden we na de ceremonie. Bij de Paalkoepel vind je genoeg mooie plekjes in de natuur om foto’s te maken. Omdat het al wat later op de middag was hadden we ontzettend mooi licht, het gaf de foto’s een sprookjesachtig effect.

Het diner vond plaats in een speciaal ingerichte tent in de tuin van de Paalkoepel; het internationale gezelschap was namelijk net iets te groot om in de Paalkoepel het diner plaats te laten vinden. Tijdens het diner werd er prachtig gespeecht; speeches met een lach en een traan. Ondertussen ging de zon onder en met uitzicht op het Paterswoldsemeer maakte ik nog een paar romantische foto’s van het prille bruidspaar. Ook het feest legde ik nog vast om vervolgens na een lange dag weer huiswaarts te keren. Wat een prachtige dag!


Hilde and Oliver fell madly in love while travelling the world where they met halfway through their journeys. They have been inseparable ever since and decided to live together in London. A proposal and a wedding were inevitable in this perfect love story. They got married this summer in Groningen and they wanted me to take their wedding pictures! 

In the Netherlands it is quite common to plan a ‘first look’ between bride and groom at the front door of your house. In England on the other hand it is tradition to not see the bride before the ceremony. Hilde and her dad arrived by boat at the Paalkoepel, where Oliver was waiting for them. He was so excited and thrilled when he saw her: what a great start of a great wedding! The day was filled with happy moments like this.

Next to the Paalkoepel is this beautiful nature reserve where we shot some awesome pictures after the ceremony. The light was perfect, it was already late afternoon by then. It made the pictures look like a fairy tale :)

Dinner took place in a specially designed pavilion, where they could easily fit everybody in; the Paalkoepel itself was a bit too small for all of their guests. While the sun was setting I took the opportunity to take some romantic shots of the newlyweds. After taking a few party pics, I headed home. What a beautiful day!

hilde_oliverbruidsfotografie_paalkoepel_groningen_001 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_002 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_003 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_004 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_005 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_006 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_007 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_008 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_009 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_010 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_011 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_012 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_013 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_014 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_015 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_016bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_018 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_019 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_020bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_021 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_022 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_023bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_025 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_026bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_028 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_029 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_030 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_032 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_033 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_034 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_035 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_036 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_0374433443bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_046bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_049bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_024 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_038 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_039 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_040 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_041bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_042 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_043 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_044bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_048bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_050bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_045bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_047bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_051 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_052 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_053 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_054 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_055 bruidsfotografie_paalkoepel_groningen_056

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften