trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-20

Leonie & Chrisjan | Trouwfotograaf Deventer

Deventer! Daar was ik slechts 1 keer eerder geweest, puur voor de fun samen met mijn vriendin. Een authentieke, oude stad die veel karakter en sfeer ademt. De oude binnenstad heeft zoveel toffe straatjes, winkeltjes en hoekjes dat ik erg enthousiast werd toen Leonie & Chrisjan mij benaderden voor de fotografie van hun bruiloft. In zo’n fotogenieke stad fotografeer ik natuurlijk graag een bruidspaar!

De dag begon bij Chrisjan en Leonie thuis, die echt midden in de stad wonen. Het was een zonnige ochtend, we konden dus na de first-look vanaf hun huis gelijk beginnen met foto’s maken in het centrum van Deventer. We liepen een rondje door de mooiste straatjes en kwamen onderweg nog een paar leuke winkeltjes tegen waar we weer compleet andere foto’s konden maken. De mogelijkheden hielden niet op, de tijd helaas wel :-).

De ontvangst met de daggasten was bij het IJsselhotel, het bruidspaar kwam met het pondje aan en na een enthousiast ontvangst was het tijd voor de borrel. De ceremonie ‘s avonds vond plaats in de Lebuïnuskerk; echt de grootste kerk waar ik tot dusver een bruiloft heb gefotografeerd. Voor mij zat de avond er na de dienst weer op en na een kleine wandeling door Deventer, waar ik de volle en gezellige terrasjes passeerde, ging ik weer terug naar Groningen!

 

trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-1 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-2 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-3 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-4 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-5 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-6 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-7 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-8 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-9 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-10 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-11 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-12 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-13 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-14 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-15 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-16 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-17 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-18 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-19 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-20trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-22 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-23 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-24 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-25 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-26 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-27 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-28 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-29trouwfotograaf_groningentrouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-30 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-31 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-32 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-33 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-34 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-35 trouwfotograaf_deventer_bruidsfotografie-36

Share this story