Janneke & Matthias | Bruidsfotografie Leeuwarden

21 juli 2015

Een bruiloft in hartje Leeuwarden! De stad van Janneke en Matthias. Vroeger kwam ik vaak in Leeuwarden (ik woonde er in de buurt). De laatste 10 jaar kom ik er nog maar zelden, alleen zo nu en dan voor een bruiloft. Het stadhuis van Leeuwarden is misschien wel het mooiste stadhuis dat ik tot dusver heb gezien. Ook de binnenstad heeft voor mij nog veel onontdekte plekjes en ik was erg verrast door de mooie straatjes en plekjes die Janneke en Matthias hadden gevonden voor de fotoshoot. Om meer afwisseling in de foto’s te krijgen gingen we ook naar Dekema State, zij hebben een erg gave tuin!

De lunch werd gezellig gegeten op een fluisterbootje die ons door de grachten van Leeuwarden vaarde. En hoe bekend ik ook al was met Leeuwarden, ik proefde nu voor het eerst pas echt een Utrechts sfeertje. Hier moet ik vaker naar toe!

bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-1 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-2 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-3 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-4 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-5 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-6 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-7bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-9 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-10bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-11 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-12 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-13 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-14 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-15 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-16 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-17 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-18 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-19 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-20bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-22 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-23 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-24 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-25bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-26 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-27 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-28 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-29 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-30 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-31 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-32 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-33 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-34 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-35bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-37bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-39 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-40 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-41 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-42 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-43bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-44 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-45 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-46 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-47 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-48 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-49 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-50 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-51 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-52 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-53bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-54 bruidsfotograaf_leeuwarden_bruidsfotografie-55

 

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften