bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-1

De grote dag van Esther en Rutger begon in hotel De Wereld in Wageningen. Een heerlijk hotel waar ze de avond daarvoor met familie al uitgebreid hadden gegeten. Voor hen was het feestje dus eigenlijk al begonnen ;-). Met een twijfelachtige weersvoorspelling gingen we, na de first look, richting Kasteel Amerongen. Een erg mooie locatie voor de bruiloft maar ook voor de fotoshoot! Het bleek gelukkig droog en ergens was die temperatuur, van ongeveer 18 graden, ook wel erg lekker!

De ceremonie deden we in de tuin voor de buitenplaats van Amerongen. De ceremonie werd gedaan door een bekend figuur; Jeroen Smits. Toevallig had ik hem nog vrij recent Gegoogeld met mijn vriendin; bekend van al zijn verkooppraatjes tijdens Call-Tv op RTL 4, kwamen we hem, circa 15 jaar later, weer tegen op de tv. We waren toen nieuwsgierig wat iemand na zo’n lange carrière op de tv allemaal uitspookt. Het was me toen niet opgevallen dat Jeroen ook als ‘Babs’ werkt. Leuk om hem nu eens in levende lijve te zien en hem een huwelijksceremonie te ‘presenteren’ in plaats van belspelletjes :-).

Het was een mooie dag op prachtige locatie waar alles tot in de puntjes was geregeld!

bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-1bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-2bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-3bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-4bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-5bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-6bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-7bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-8bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-9bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-10bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-1bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-11bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-12bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-13bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-14esther_rutger_kasteel_amerongennaamloos-1256bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-15landgoed_amerongen-1-3bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-16bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-17bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-18bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-20bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-21bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-22landgoed_amerongen-1bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-1-2bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-23bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-24bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-1-3bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-27bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-29bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-30bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-31bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-32bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-33bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-34landgoed_amerongen-1-2bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-35bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-36landgoed_amerongen-1-4bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-37bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-39bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-40bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-41bruidsfotograaf_kasteel_amerongen-42