Maartje & Dave | Bruidsfotografie Landgoed Den Alerdinck

8 juni 2015

Een bruiloft op Landgoed Den Alerdinck in Laag Zuthem. Wat een mooi plekje! Je kunt er buiten trouwen en in de boomgaard romantisch dineren. Precies wat Maartje en Dave wilden! 

“We willen wel dynamische groepsfoto’s hoor Stephan!”. Ja, hey, dat wil iedereen en ik ben juist goed in het maken van staatsieportretten ;-). Dus daar zijn we maar mooi mee begonnen. Na afloop was er nog wat tijd over en ik zag de dames met smekende oogjes naar me kijken. “Ok, we gaan wat leuks doen, maar wat…? Jullie moeten met iets gooien, gewoon op mij”. Ik keek om me heen maar zag niets meer dan gras en blaadjes. “Hey, vinden jullie het tof om met jullie schoenen te gooien?!”. Ik zag vreugdevolle oogjes en vrijwel in koor riepen de dames: “Jaaaaa!!!”.  “Ok, dan mogen jullie richten op mij, gewoon raak!”.

3,2,1 en gooien maar! Er werd voorzichtig gegooid en de schoenen landden ongeveer 5 meter voor m’n neus “Jullie moeten wel raak gooien, dus er mag wel wat harder gegooid worden. We doen het nog een keer!” 3,2,1 en het lijkt er toch sterk op dat er nu een witte damesschoen richting mijn neus gaat. Ik verroer me niet, klik door en word net niet geraakt. Ik kijk het beeld terug, zie al snel dat het de schoen van Maartje is en krijg nu pas door hoe hilarisch het beeld is. Hier word ik blij van!

Kortom; het was een prachtige dag met een heerlijk gezelschap, een mooie locatie en veel mooie momentjes. Kijk en geniet!

bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-1 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-2 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-3 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-4 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-5 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-6 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-7 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-8 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-9 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-10bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-12 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-13 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-14 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-15 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-16 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-17 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-18 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-19 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-20 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-21 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-22 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-23bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-25bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-24bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-26 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-27 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-28 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-29 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-30 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-31 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-32bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-34 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-35 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-36 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-37 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-38 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-39 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-40 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-41bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-43 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-44 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-45 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-46 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-47bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-49 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-50 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-51 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-52 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-53 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-54 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-55 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-56 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-57 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-58 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-59 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-60 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-61 bruidsfotografie_den_alerdinck_laag_zuthem-62

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften