Bruiloft in de media | Henk Bleker & Barbara

17 juni 2015

Afgelopen zaterdag fotografeerde ik een ‘geheime’ bruiloft. Namelijk die van voormalig CDA-politicus Henk Bleker en NRC-journaliste Barbara Rijlaarsdam. Het leek er eventjes op dat de bruiloft stilletjes aan iedereen voorbij zou gaan, totdat de Telegraaf vorige week contact opnam met Henk. Zij wilden toch wel erg graag foto’s van deze ‘geheime’ bruiloft. Aangezien ik de bruiloft ging fotograferen hebben we het voor elkaar kunnen krijgen dat mijn foto’s gepubliceerd zouden worden. Voor de krant maar óók voor het weekblad Privé mochten mijn foto’s worden gebruikt. Afgelopen maandag kwam de bruiloft voor het eerst in de publiciteit, o.a. op de website van Telegraaf en natuurlijk in de krant zelf. Door de naamsvermelding van De Grote Dag werd ik al snel gebeld of de foto’s ook elders gebruikt mochten worden. Uiteindelijk werd één van mijn foto’s ook nog getoond in SBS6 Shownieuws. Naast een hele gave bruiloft was de hele ‘persafwikkeling’ ook een interessante, en voor mij nieuwe, ervaring. En nu het in de krant staat kan ik gelukkig ook eindelijk bekend maken dat ik deze bijzondere bruiloft heb gefotografeerd! 

Zie ook:
http://www.telegraaf.nl/prive/24157043/__Henk_Bleker__61__getrouwd__.html

http://www.show.nl/showflits/2015/henk-bleker-61-getrouwd-met-barbara-rijlaarsdam-29/

henk_bleker_barbara-1 henk_bleker_barbara-2 henk_bleker_barbara-3 henk_bleker_barbara-4 henk_bleker_barbara-1-2

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften