bruidsfotoaward-1

Gisteravond was de uitreiking van de Bruidsfoto Award 2015 in het Groene Paviljoen te Baarn. Op dit mooie plekje waren alle genomineerde fotografen + aanhang uitgenodigd voor een feestelijke avond. Je wordt samen met de genomineerden van je categorie naar voren gehaald en dan volgt de bekendmaking.Het is toch wel bijzonder als je dan “De Grote Dag bruidsfotografie” hoort en je vervolgens wordt gefeliciteerd, bloemen krijgt, er foto’s worden gemaakt en ik mijn vriendin Elleke met heel veel trots naar me zie kijken. Vooral dat laatste vind ik stiekem nog wel het leukste!

Oftewel; IK HEB GEWONNEN! De publieksprijs binnen de categorie ‘Groepsportret’! Superleuk!
Zonder het geweldige bruidspaar, Alexandra en Eelco was dit nooit gelukt!

Ik schreef al eerder over het ontstaan van deze foto, zie de blog over de nominatie.
Zie ook de website van Bruidsfoto Award voor alle genomineerde en de winnaars.
Dank iedereen voor het stemmen! En mijn oneindige vreugdedansje:

image

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Sinds eind 2014 doe ik iets fanatieker mee met het inzenden van beelden voor een award. Ik heb o.a. voor het eerst meegedaan met de Bruidsfoto Award. Ik werd toen niet alleen genomineerd maar won uiteindelijk de ook de Bruidsfotoaward voor de categorie Groepsportret. […]

Reacties zijn gesloten.