Annelies & Bram | Bruidfotografie in Emmen

8 juni 2015

Een kasteel, een imposant landgoed, een eilandje, het strand of in het bos. Locaties waar vast ieder bruidspaar over droomt als ze denken aan en zoeken naar de perfecte locatie voor de ceremonie. Maar waarom niet gewoon in de tuin van je ouders? Annelies en Bram kozen hiervoor! Een heuse tuinbruiloft dus. Het heeft Annelies en Bram vermoed ik heel wat georganiseer gekost (regelen van een grote tent, stoeltjes, bloemen, glaswerk, styling etcetera) en dat loonde: het was een prachtig plekje geworden. En heel eerlijk, er zijn officiële trouwlocaties die er minder goed uit zien.

Het word je denk ik snel duidelijk bij het zien van de trouwfoto’s dat er ook hele lieve kindjes bij de bruiloft aanwezig waren. Kinderen zijn altijd zo lekker onbevangen en zijn zich niet bewust van de camera. Ook tijdens deze ceremonie in de tuin; de kinderen waren lekker met een grote auto aan het spelen voor het bruidspaar. En tijdens het kerkelijk huwelijk waren ze heerlijk aan het rennen en gillen. Dat laatste werd uiteindelijk niet helemaal gewaardeerd, maar het levert wel hele toffe foto’s op! :-)

bruidsfotografie_emmen-1bruidsfotografie_emmen-2bruidsfotografie_emmen-3bruidsfotografie_emmen-4bruidsfotografie_emmen-5bruidsfotografie_emmen-6bruidsfotografie_emmen-7bruidsfotografie_emmen-8bruidsfotografie_emmen-10bruidsfotografie_emmen-11bruidsfotografie_emmen-12bruidsfotografie_emmen-13Naamloosbruidsfotografie_emmen-14bruidsfotografie_emmen-15bruidsfotografie_emmen-16bruidsfotografie_emmen-17bruidsfotografie_emmen-18bruidsfotografie_emmen-19bruidsfotografie_emmen-20bruidsfotografie_emmen-21bruidsfotografie_emmen-22bruidsfotografie_emmen-23bruidsfotografie_emmen-34bruidsfotografie_emmen-24bruidsfotografie_emmen-25bruidsfotografie_emmen-27bruidsfotografie_emmen-26bruidsfotografie_emmen-28bruidsfotografie_emmen-29bruidsfotografie_emmen-30bruidsfotografie_emmen-31bruidsfotografie_emmen-32bruidsfotografie_emmen-33bruidsfotografie_emmen-35bruidsfotografie_emmen-37

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften