Fleur & Melcher | Bruidsfotografie Enschede

23 mei 2015

Fleur en Melcher trouwden op een mooie, warme dag begin mei. Ik moet in mei altijd nog even wennen aan het feit dat je aan het begin van de avond nog buiten kunt eten met een temperatuur van ongeveer 20 graden. Ook verbaas ik me er ieder jaar in juni weer over dat het rond 23:00 uur nog steeds niet helemaal donker is. En dat alle bomen weer helemaal groen zijn. En dat je zonder jas naar buiten kunt. Afijn, het is dus volop lente: de ideale maand om te trouwen, mits het weer een beetje meezit :-).

De ceremonie vond plaats in het Rijksmuseum in Twente. Een prachtige zaal, maar er was wel een beetje een gebrek aan licht. Je mag in dergelijke situaties van geluk spreken dat je een professionele fotograaf in huis hebt gehaald :-).  Fleur en Melcher hadden elkaar die dag nog niet gezien, de binnenkomst van Fleur was dus voor iedereen een verrassing, erg leuk! Na de ceremonie was het tijd voor een borrel, een lekker stukje taart en vooral veel gezelligheid. Dat deden we niet in Enschede maar in het hart van Twente, bij Havezathe het Everloo. Een oude boerderij midden in de natuur en tevens een prachtig plekje waar genoeg ruimte was voor een toffe fotoshoot van Fleur en Melcher. Er volgde er  een heerlijk diner in het zonnetje. Iedereen werd verwend met een culinaire ‘live cooking’ van Havezathe het Everloo. Ik prikte nog een vorkje mee en nam toen afscheid van het het lieve, enthousiaste bruidspaar en de gezellige daggasten. 

bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (1 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (2 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (3 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (4 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (5 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (6 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (7 van 49)bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (9 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (10 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (11 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (12 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (13 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (14 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (15 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (16 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (17 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (18 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (19 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (20 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (21 van 49)bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (8 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (22 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (23 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (24 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (25 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (26 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (27 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (28 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (29 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (30 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (31 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (32 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (33 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (34 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (35 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (36 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (37 van 49)bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (39 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (40 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (41 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (42 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (43 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (44 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (45 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (46 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (47 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (48 van 49) bruidsfotografie_enschede_melcher_fleur (49 van 49)

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften