bruidsfotografie_overijssel-18

De eerste bruiloft van 2015! In de vroege ochtend reed ik richting Overijssel naar het mooie dorpje Bergentheim. Na het fotograferen van de ringen heb ik de voorbereidingen van Chiel-Jan gefotografeerd. Zodra de stropdas helemaal perfect was gestrikt (in the heat of the moment is dat dan vaak toch wat lastiger) zocht ik Gerleen op. Ze was al bijna klaar met haar voorbereidingen en had de jurk al op een mooi plekje opgehangen. 

Voor de fotoshoot gingen we naar het Beerze Bos, een prachtige plek met mooie open veldjes en veel heide. De natuur was nog echt in ‘wintermodus’. Als je toch een beetje kleur terug wilt zien dan is een dergelijke locatie met dennenbomen, heide en droog gras erg leuk en zeker een aanrader. De laatste foto’s van de shoot maakten we in een mooie industriële hal in fabriek Wildkamp te Lutten.

Het burgerlijk huwelijk vond plaats in Landgoed Het Laer in Ommen. Een bekende plek voor mij, ik was hier al eerder geweest op de bruiloft van Dorien en Nino. Na afloop vertrok iedereen richting naar Mariënberg voor de kerkelijke dienst. Het was een erg leuke start van het komende seizoen! 

bruidsfotografie_overijssel-1 bruidsfotografie_overijssel-2 bruidsfotografie_overijssel-3 bruidsfotografie_overijssel-4 bruidsfotografie_overijssel-5 bruidsfotografie_overijssel-6 bruidsfotografie_overijssel-7bruidsfotografie_overijssel-1 bruidsfotografie_overijssel-8 bruidsfotografie_overijssel-9 bruidsfotografie_overijssel-10 bruidsfotografie_overijssel-11 bruidsfotografie_overijssel-12 bruidsfotografie_overijssel-13 bruidsfotografie_overijssel-14 bruidsfotografie_overijssel-15 bruidsfotografie_overijssel-16 bruidsfotografie_overijssel-17 bruidsfotografie_overijssel-18 bruidsfotografie_overijssel-19 bruidsfotografie_overijssel-20 bruidsfotografie_overijssel-21 bruidsfotografie_overijssel-23 bruidsfotografie_overijssel-24 bruidsfotografie_overijssel-25 bruidsfotografie_overijssel-26 bruidsfotografie_overijssel-27 bruidsfotografie_overijssel-28 bruidsfotografie_overijssel-29 bruidsfotografie_overijssel-30 bruidsfotografie_overijssel-31 bruidsfotografie_overijssel-32 bruidsfotografie_overijssel-33 bruidsfotografie_overijssel-34 bruidsfotografie_overijssel-35 bruidsfotografie_overijssel-36 bruidsfotografie_overijssel-37 bruidsfotografie_overijssel-38