Nieuw letterpress trouwalbum

Het is een soort van nieuwe hobby; trouwalbums. Inmiddels bestel ik bij drie verschillende leveranciers mijn trouwalbums en heb ik vier verschillende trouwalbums die ik kan aanbieden en belangrijker nog; die ik kan laten zien!
Ik bood al een Letterpress album aan maar eind vorig jaar kondigde één van mijn leveranciers nieuwe materialen en kleuren voor de omslagen aan en dat is toch wel hetgeen dat een album maakt of kraakt. Het was een zodanige verbetering qua looks, materialen en mogelijkheden dat ik afscheid neem van het eerdere letterpress album. Dat album zal ik dus niet meer leveren (is overigens nog wel verkrijgbaar).

En wat is er dan anders?! Dit album is gemaakt van echt hoge kwaliteit leder, afgewerkt met stiksels langs de zijkanten en eventueel leverbaar in een luxe opbergdoos (ook afgewerkt met echt leder). Ik heb maar liefst twee Letterpress demoalbums die ik kan laten zien; één met silk papier (mat) en één met glanzend papier. Deze demoalbums verschillen ook van kleur (leder en stiksel). Samen met het Artbook en het Vintage album kan ik nu vrijwel alle mogelijkheden laten zien die er anno 2015 zijn (letterpress, fine-art, mat én glanzend papier, linnen, laserembossing etc).

Nog leuker; de prijs blijft hetzelfde als het vorige Letterpress album. Op de luxe opbergdoos zit wel een meerprijs.

letterpress_trouwalbum (7 van 29) letterpress_trouwalbum (2 van 29) letterpress_trouwalbum (15 van 29)letterpress_trouwalbum (3 van 29)letterpress_trouwalbum (17 van 29)letterpress_trouwalbum (5 van 29)letterpress_trouwalbum (6 van 29)letterpress_trouwalbum (24 van 29)letterpress_trouwalbum (4 van 29)letterpress_trouwalbum (21 van 29)letterpress_trouwalbum (27 van 29)

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften

Chat openen
1
Snel weten of ik beschikbaar ben?
Hoi! 👋

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Of wil je iets anders weten? App mij gerust eventjes, ik reageer zo snel mogelijk! :-)