Anke & Olaf | Loveshoot in Drenthe

In de herfst een loveshoot fotograferen is natuurlijk ontzettend gaaf! Het licht is later op de middag al een stuk zachter en het bos laat nog meer kleur zien. Anke en Olaf wilden dan ook graag een loveshoot doen voordat de winter echt zijn intrede deed. Half oktober zochten we de natuur op in Drenthe, tijdens een gezellige wandeling maakten we een heleboel te gekke foto’s van hen samen. Een leuke oefening voor ‘de grote dag’, in juni 2015 gaan ze elkaar het ja-woord geven en staan Olaf en Anke wederom voor de camera! Ik heb er nu al zin in :-).

loveshoot_drenthe-1 loveshoot_drenthe-2 loveshoot_drenthe-5 loveshoot_drenthe-3 loveshoot_drenthe-4 loveshoot_drenthe-1-2 loveshoot_drenthe-7loveshoot_drenthe-1-3 loveshoot_drenthe-8 loveshoot_drenthe-9 loveshoot_drenthe-10 loveshoot_drenthe-11 loveshoot_drenthe-13 loveshoot-1-3 loveshoot_drenthe-15 loveshoot_drenthe-16loveshoot_groningenloveshoot-1-4 loveshoot_drenthe-17

 

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften

Chat openen
1
Snel weten of ik beschikbaar ben?
Hoi! 👋

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Of wil je iets anders weten? App mij gerust eventjes, ik reageer zo snel mogelijk! :-)