Winnaar TOP trouwfoto award 2015!

13 februari 2015

De Trouwfotografen Ontmoetings Plaats, oftewel de TOP, is een besloten Facebookgroep met ongeveer 630 leden. Maar liefst 630 bruidsfotografen dus. Een plek waar we elkaar inspireren, informatie delen en gezellig kletsen. Eén keer per jaar mag iedereen zijn beste foto van het afgelopen jaar insturen en vervolgens wordt er gestemd! De TOP 10 met de meeste stemmen winnen de TOP trouwfotoaward. Het is voornamelijk de eer die je krijgt, maar hoe gaaf is het om deze waardering ook te krijgen van trouwfotografen?! Ik had een foto van Kim en Bart ingestuurd en deze kreeg maar liefst 100 stemmen. De foto kwam daarmee op de 10e plek!

Zie ook Facebook & We Love Weddings

Bekijk hier volledige trouwreportage van Kim & Bart

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften

COMMENTS
EXPAND

Wauw erg mooie foto inderdaad! Volgend jaar moet ik ook maar mee doen met deze wedstrijd!