Genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2015!

16 januari 2015

Zuidoost-Azië, begin december. Je ziet op Facebook wat geroezemoes bij je collega’s; Bruid & Bruidegom Magazine is de genomineerde bruidsfotografen aan het bellen met het goede nieuws. Op dat moment is het niet handig om op rondreis te zijn in Borneo,  het tijdsverschil en het feit dat ik mijn Nederlandse simkaart niet gebruikte maakte me onbereikbaar. Na de simkaartwissel en even kort wachten was daar de verlossende *ping*; een voicemailberichtje. Uiteraard meteen de voicemail afgeluisterd. Jammer genoeg werd ik daardoor niet veel wijzer, behalve dat ik even moest terugbellen. Gelukkig volgde al snel het goede nieuws; je bent genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2015 in de categorie ‘groepsportet’! Hoe gaaf! Het was voor het eerst dat ik foto’s had ingestuurd voor de Bruidsfoto Award en mijn foto is door de jury uit 3.000 foto’s geselecteerd voor de nominatie! Dat was dus wel een dansje en drankje waard op Borneo!

De foto is gemaakt op de bruiloft van Alexandra en Eelco. Zij trouwden in Leiden en vierden feest in Noordwijk bij strandclub Witsand. Het was een prachtige zomerse dag en tussen alle gezelligheid door werd er gelukkig nog tijd gevonden voor groepsfoto’s. Het was al snel duidelijk dat op deze bruiloft geposeerde en statische groepsfoto’s niet echt geliefd waren. Er werd dus al snel gerend, gesprongen en gek gedaan voor de lens. Niet veel later rende Eelco over het strand achterna gezeten door een stel vriendinnen. Ze hadden behoorlijk wat lol en dat kun je ook echt terugzien in de foto. De foto was bij veel mensen favoriet en hij mocht dan ook niet ontbreken bij de foto’s die ik inzond voor de Bruidsfoto Award!

En wat nu?! Stemmen natuurlijk! Je moet de hele ronde door om vervolgens bij de categorie ‘groepsportret’ mijn foto te kunnen selecteren. Je kunt dan ook meteen de andere genomineerden bekijken en je stem geven :-) Zie: http://www.bruidenbruidegom.nl/bruidsfotoaward/stemmen/.

groepsfoto_fb-1-2

persbericht_bruidsfotoaward

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften