vakantie_maliesie-7

Maleisië! :)

Afgelopen 6 weken is het iets stiller geweest, zowel op de blog als op social media. De reden; ik had vakantie! Als bruidsfotograaf is het lastig om iets in de zomer te plannen vanwege de bruiloften die natuurlijk gewoon doorgaan. Daarom hebben mijn vriendin en ik besloten om in de maand december de zon op te zoeken. Deze keer dus geen blog over een bruiloft maar een zomerse blog over ons reisavontuur!

Toen mijn vriendin een half jaar geleden akkoord kreeg van haar werkgever voor maar liefst 5 weken vakantie hebben we even later de knoop doorgehakt voor onze bestemming; het werd wederom Azië! 29 november vlogen we naar Kuala Lumpur. Op 2 december reisden we door naar het tropische eiland Mabul. Hier hebben we de laatste lessen voor ons duikbrevet gevolgd en voor het eerst het onderwaterleven ontdekt (geweldig!). Na Mabul hebben we op Borneo nog zo’n 2 weken rondgetrokken en zijn we vervolgens weer naar West-Maleisië gevlogen. Wellicht heb je iets meegekregen over hevige overstromingen en evacuaties in het Oosten van Maleisië? We hebben er gelukkig niet heel veel problemen door gehad, maar we hebben toch ruim 10 dagen de zon amper gezien. Gelukkig maakten we dat allemaal goed op Koh Lipe (een klein eilandje dat bij Thailand hoort)! De laatste dagen van onze vakantie brachten we nog door in Kuala Lumpur om vervolgens weer terug te vliegen naar Amsterdam.

Tijdens mijn vakantie heb ik uiteraard ook nog een beetje gewerkt, voornamelijk e-mails beantwoorden. Vanaf afgelopen maandag ben ik echter weer hard aan het werk en o.a. bezig met de laatste loodjes van 2014. Er staan nog een aantal andere leuke dingen te gebeuren, daar horen jullie snel meer over! :D

Voor de geïnteresseerden / fotografen; ik heb tijdens deze vakantie geen spiegelreflexcamera’s en een assortiment aan lenzen meegenomen. Alles is gefotografeerd met een Fuji X100S en een Gopro 4 black. Dit is dan ook de reden dat je geen close-ups ziet van het wildlife dat we hebben gespot op Borneo, zoals Orang-oetans, Neushoornvogels, Neusapen, Flying-foxes, Kingfishers, giftige groene slangen, de grootste vogelspin ooit en nog veel meer. En mocht je ons exacte reisschema willen weten of andere reistips willen voor Maleisië / Borneo: stuur gerust een mailtje (ook voor een huwelijksreis hebben we potentiële bestemmingen ontdekt ;-)). 

vakantie_maliesie-2 vakantie_maliesie-3 vakantie_maliesie-4vakantie_maliesie-1-7 vakantie_maliesie-1-6vakantie_maliesie-1-4vakantie_maliesie-1-5vakantie_maliesie-5 vakantie_maliesie-6DCIM100GOPROG0011694.vakantie_maliesie-7 vakantie_maliesie-8 vakantie_maliesie-9 vakantie_maliesie-10 vakantie_maliesie-11 vakantie_maliesie-12 vakantie_maliesie-13 vakantie_maliesie-14 vakantie_maliesie-15 vakantie_maliesie-16 vakantie_maliesie-17vakantie_maliesie-19 vakantie_maliesie-20 DCIM100GOPROGOPR2841. vakantie_maliesie-22 vakantie_maliesie-23 vakantie_maliesie-24 vakantie_maliesie-25 vakantie_maliesie-26 vakantie_maliesie-27 vakantie_maliesie-28

Share this story