Anne-Marijn & Chris | Loveshoot in Drenthe

Al een tijdje terug fotografeerde ik een loveshoot van Anne-Marijn en Christiaan. In juli hebben ze naast een hele dag fotografie voor hun bruiloft in 2015 ook meteen een toffe loveshoot erbij geboekt. In september stond dit leuke, enthousiaste stel bij mij voor de lens, in de periode dat de heide nog volop in bloei stond in het prachtige Drenthe. Anne-Marijn en Christiaan hadden van tevoren zelf al een rondje gemaakt in de omgeving en wisten daardoor precies waar we de leuke plekjes konden vinden. Tijdens een gezellige wandeling maakten we een reeks foto’s tussen de heide, op een houten bruggetje en in een houtschuur. Na de loveshoot gaven ze aan het erg fijn te vinden dat ze de loveshoot hadden geboekt; het was veel leuker dan ze hadden gedacht. Nog zo’n 6 maanden en dan staan ze wederom voor de lens. Ik heb er onwijs veel zin in!

loveshoot_drenthe-1loveshoot_drenthe-2loveshoot_drenthe-3 loveshoot_drenthe-4loveshoot_drenthe-5loveshoot_drenthe-6loveshoot_drenthe-7loveshoot_drenthe-8loveshoot_drenthe-9loveshoot_drenthe-12loveshoot_drenthe-10loveshoot_drenthe-11loveshoot_drenthe-13loveshoot_drenthe-14loveshoot_drenthe-15loveshoot_drenthe-16loveshoot_drenthe-18loveshoot_drenthe-17

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften

Chat openen
1
Snel weten of ik beschikbaar ben?
Hoi! 👋

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Of wil je iets anders weten? App mij gerust eventjes, ik reageer zo snel mogelijk! :-)