Oplevering van jullie trouwfoto’s: nieuwe usb-stick

30 september 2014

Anno 2014 is het “lastig” om te bedenken hoe je de trouwfoto’s gaat opleveren. Kies je voor een dvd, usb-stick of misschien wel voor het opleveren via internet? Tegenwoordig kiezen fotografen steeds vaker voor die laatste optie, bijvoorbeeld in een prachtige slideshow die je ook de mogelijkheid geeft om de bestanden te downloaden. Daar zitten echter ook weer nadelen aan, vind ik. Is het bijvoorbeeld realistisch dat je de foto’s over een aantal jaren nog steeds nog steeds via die slideshow serveert aan al je bruidsparen? Conclusie: ook anno 2015 levert De Grote Dag de foto’s op via een fysieke opslag, wederom in de vorm van een usb-stick!

De usb-sticks voor 2015 hebben wel een nieuw jasje en een ander uiterlijk dan de reeds opgeleverde usb-sticks in 2014. Tot nu toe hebben de bruidsparen een metalen usb-stick gekregen met daar het logo ingegraveerd, verpakt in een plastic doosje. De nieuwe usb-stick is gemaakt van hout en wordt geleverd in een houten doosje dat perfect op maat is gemaakt voor de usb-stick. Op het doosje is het logo geprint, op de usb-stick zelf is het logo ingegraveerd, alles is netjes afgewerkt en het doosje wordt afgesloten door kleine magneetjes. Op dit moment toch wel het mooiste wat je kunt krijgen, vind ik. Maar nog belangrijker; wat vinden jullie er van?

bruidsfotografie_usb_stick-4

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften