Kim & Bart | Loveshoot in Frankrijk, Ardeche

11 september 2014

Eind augustus stapte ik voor de tweede keer voor een bruiloft in het vliegtuig, zo gaaf! Deze keer vloog ik naar Frankrijk; de bruiloft van Kim en Bart zou plaatsvinden in de Ardèche, helemaal in Zuid-Franse sferen!

De blog houd ik deze keer kort, de leuke details wil ik namelijk bewaren voor de blog over de bruiloft. Voorafgaand aan de bruiloft fotografeerde ik nog een loveshoot van Kim en Bart in de omgeving waar ze de dag daarna trouwden. Op enkele foto’s zie je een ruïne met toren al op de achtergrond; de locatie van de ceremonie, hoe tof is dat! Beneden de ruïne ligt het prachtige dorpje Mirabel; een super fotogeniek typisch Frans dorpje. Tijdens de loveshoot hebben we daar bewust geen foto’s gemaakt, we bewaarden die locatie voor de fotoshoot tijdens de bruiloft. Mooie opwarmertje dus voor de blog van volgende week.

Vive la France!

loveshoot_frankrijk-1 loveshoot_frankrijk-2 loveshoot_frankrijk-3 loveshoot_frankrijk-4 loveshoot_frankrijk-5 loveshoot_frankrijk-6 loveshoot_frankrijk-7 loveshoot_frankrijk-8 loveshoot_frankrijk-9 loveshoot_frankrijk-10 loveshoot_frankrijk-11 loveshoot_frankrijk-12 loveshoot_frankrijk-13 loveshoot_frankrijk-14 loveshoot_frankrijk-15 loveshoot_frankrijk-16 loveshoot_frankrijk-17 loveshoot_frankrijk-18 loveshoot_frankrijk-19 loveshoot_frankrijk-20 loveshoot_frankrijk-21 loveshoot_frankrijk-22

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften