Foky-Anna & Lars | Bruidsfotografie Pepergasthuiskerk & Nienoord

9 september 2014

Trouwen in hartje centrum van Groningen. Voor Foky-Anna en Lars een logische keuze; ze wonen namelijk direct aan de Grote Markt in Groningen. Foky-Anna had tijdens de voorbereidingen de ochtend van de grote dag dan ook goed uitzicht op de Grote Markt en kon mooi in gaten houden wanneer Lars aan kwam lopen voor de toch wel spannende ‘first-look’!

We maakten daarna foto’s in de Suikerunie en de Prinsentuin. Op de terugweg naar hun appartement aan de Grote Markt maakten we nog een paar foto’s in het centrum van Groningen.

De ceremonie vond plaats in de Pepergasthuiskerk, gelegen in misschien wel het mooiste hofje van Groningen. Op een toffe bakfiets kwam het bruidspaar daar aan en werd warm welkom geheten door alle gasten. Na het ja-woord was er tijd voor een gezellige borrel en een stukje taart om vervolgens met een iets kleiner gezelschap de tweede locatie op te zoeken: Landgoed Nienoord in Leek. De locatie voor borrel, diner en feest van deze dag.

Foky-Anna en Lars openden het feest ‘s avonds met een super originele openingsdans. Wat in eerste instantie op niet meer dan wat romantisch geschuifel met zijn tweetjes leek, eindigde in een complete dansact. De zonnebrillen gingen op en het bruidspaar vertoonde een vijftal hilarische dansmoves op verschillende nummers. Een perfecte start van een feest dat zeker nog tot in de late uurtjes door is gegaan!

bruidsfotografie_nienoord-1 bruidsfotografie_nienoord-2 bruidsfotografie_nienoord-3 bruidsfotografie_nienoord-4 bruidsfotografie_nienoord-5 bruidsfotografie_nienoord-6 bruidsfotografie_nienoord-7 bruidsfotografie_nienoord-8 bruidsfotografie_nienoord-9 bruidsfotografie_nienoord-10 bruidsfotografie_nienoord-11 bruidsfotografie_nienoord-12 bruidsfotografie_nienoord-13 bruidsfotografie_nienoord-14bruidsfotografie_nienoord-15bruidsfotografie_nienoord-16 bruidsfotografie_nienoord-17 bruidsfotografie_nienoord-18 bruidsfotografie_nienoord-19bruidsfotografie_nienoord-1-2bruidsfotografie_nienoord-21 bruidsfotografie_nienoord-22bruidsfotografie_nienoord-23 bruidsfotografie_nienoord-24 bruidsfotografie_nienoord-25 bruidsfotografie_nienoord-26 bruidsfotografie_nienoord-27 bruidsfotografie_nienoord-28 bruidsfotografie_nienoord-29 bruidsfotografie_nienoord-30 bruidsfotografie_nienoord-31 bruidsfotografie_nienoord-32bruidsfotografie_nienoord-20 bruidsfotografie_nienoord-33 bruidsfotografie_nienoord-34bruidsfotografie_nienoord-35bruidsfotografie_nienoord-37bruidsfotografie_nienoord-36bruidsfotografie_nienoord-38 bruidsfotografie_nienoord-39 bruidsfotografie_nienoord-40 bruidsfotografie_nienoord-41 bruidsfotografie_nienoord-42 bruidsfotografie_nienoord-43 bruidsfotografie_nienoord-44 bruidsfotografie_nienoord-45

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften