vintage_trouwalbum-5

Het vintage trouwalbum bood ik al een tijdje aan, maar de leverancier biedt sinds kort dit album met een nieuwe kleur linnen en gekleurde embossing. Ik vond het persoonlijk zo’n gave update dat ik er meteen een demo van heb besteld. De gekleurde letters zijn alleen mogelijk i.c.m. met deze kleur linnen. Bij de andere kleuren linnen worden de letters alleen geperst en niet gekleurd, zie hier voorbeelden.

vintage_trouwalbum-5vintage_trouwalbum-7 vintage_trouwalbum-6vintage_trouwalbum-4 vintage_trouwalbum-3 vintage_trouwalbum-2 vintage_trouwalbum-1

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] het letterpress album is vrij klassiek maar door zijn strakke uitstraling ook zeker modern. Het vintage album is een hipper album afgewerkt met  mooie vintage kleuren linnen. Het Artbook is daarintegen […]

Reacties zijn gesloten.