José & Rolf | Loveshoot Zuidlaren

7 juli 2014

Afgelopen zondag waren José & Rolf 1 jaar getrouwd. Op zo’n dag kun je natuurlijk de hele dag naar elkaar gaan kijken en van elkaar genieten. Rolf en José kozen voor een loveshoot zodat ze dit op camera konden laten vastleggen! José kwam tijdens de voorbereidingen van de loveshoot met het idee om op een mooie Amerikaanse vintage kermis in een prachtige bosrijke omgeving foto’s te gaan maken. Helaas zijn dergelijke kermissen in Nederland wat lastig te vinden. Samen kwamen we vervolgens op het idee om een vlooienmarkt te gaan bezoeken; het werd de vlooienmarkt in Zuidlaren. Zo scoorden ze niet alleen mooie foto’s van elkaar, maar ook enkele (hilarische) lp’s en andere gadgets.

Na een steekijsje en een patatje op de markt was er tijd om nog even het bos in te gaan. Hier werd gestoeid, gerend, gezoend, lieve dingetjes naar elkaar gefluisterd en gezellig gewandeld. Het was echt een feestje! :-)loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-1 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-2 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-3 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-4 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-5 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-6 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-7 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-8 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-9 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-10 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-11 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-12 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-13 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-14 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-15 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-16 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-17 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-18 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-19 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-20 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-21 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-22 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-23 loveshoot_rolf_jose_zuidlaren-24

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften