Artbook | Bijzonder trouwalbum met fine art papier

15 juli 2014

Een bijzonder en modern trouwalbum, die ontbrak nog echt in mijn aanbod van verschillende albums. Ik ben uiteraard kritisch naar de uitstraling en kwaliteit van een trouwalbum en dat maakt het best lastig om het perfecte (betaalbare) trouwalbum te vinden. Afgelopen jaar heb ik reeds het album met letterpress en het vintage album toegevoegd. Er ontbrak echter al een tijdje een goede vervanger voor het luxe album.

En eindelijk is die er dan; Artbook. Een album met verkrijgbaar in mooie kleuren linnen met een lichte glans, gepersonaliseerd door middel van lasertechnologie en de foto’s gedrukt op fine-art papier. Geleverd in een luxe gepersonaliseerde doos. Alles handgemaakt. Fine-art papier is sinds een paar jaar verkrijgbaar maar nog vrij onbekend bij bruidsparen. De kwaliteiten zullen ook bij iedere leverancier verschillen, maar in dit geval is het echt grandioos! Onwijs veel detail, scherpte, heldere kleuren en donkere contrasten met een matte afwerking. Je moet het echt even komen bekijken om deze kwaliteit te beleven.

Het album is leverbaar in een formaat van 25 x 25 of 30 x 30. Op de rug van het album worden de namen gelaserd en op voorzijde van de doos vind je wederom jullie namen samen met de trouwdatum. Om het album helemaal af te maken vind je op de voorzijde van het album een passe-partout met daarin een foto. Tevens is er keuze uit twee verschillende soorten fine-art papier met een verschillende structuur en dikte.

bruidsfotografie_artbook-16bruidsfotografie_artbook-17bruidsfotografie_artbook-18

Bovenstaande album is afgewerkt met fine art satin paper. Dit papier is off-white en heeft een voelbare structuur. Onderstaand is het Artbook met mat fine art papier. Dit papier is wit, heeft geen structuur en is tevens iets minder dik.

bruidsfotografie_artbook-1bruidsfotografie_artbook-2bruidsfotografie_artbook-3bruidsfotografie_artbook-4bruidsfotografie_artbook-5bruidsfotografie_artbook-6bruidsfotografie_artbook-7bruidsfotografie_artbook-8bruidsfotografie_artbook-9bruidsfotografie_artbook-14bruidsfotografie_artbook-15

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften