bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-19

Deze dag begon voor mij op een mooi tijdstip; om 05:30AM stapte ik in de auto om een uurtje later uit te stappen in IJsselmuiden.Die ochtend begon ik met het fotograferen van de details, de visagie en het aankleedmoment bij het ouderlijk huis van Tanneke. Gertjan arriveerde even later in een mooie witte Porsche om zijn prachtige bruid voor het eerst te zien. Dit momentje deden we met zijn drietjes; het bruidspaar en de fotograaf. Lekker intiem! :-)

Hierna vertrokken we meteen naar het Heerderstrand, een prachtige omgeving met heuvels, heide, dennenbomen en een strand. Daar kan ik me als fotograaf goed vermaken. Na de shoot vertrokken we richting de Stadsgehoorzaal in Kampen, daar vond het burgerlijk huwelijk plaats. Wat een te gekke locatie voor de ceremonie! De toost en diner werd gevierd in Marienheem bij de Bagetelle. Een origineel diner; een drietal kleine “keukentjes” maakte de gerechten a-la-minute voor je klaar.

Na het diner vertrokken we naar de Schildkerk in Rijssen, hier vond het kerkelijk huwelijk plaats. Tijdens deze dienst mocht ik grotendeels alleen voor en net na de dienst fotograferen. Vanaf de balustrade was het gelukkig wel toegestaan om nog subtiel wat vast te leggen. In de mogelijke tijd die er was om foto’s te maken zitten er toch zeker foto’s tussen die het bruidspaar niet had willen missen! :-)

bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-1 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-2 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-3 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-4 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-5 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-6 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-7 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-8 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-9 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-10 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-11 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-12 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-13 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-14 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-15 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-16 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-17 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-18 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-19 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-20 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-21 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-22 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-23 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-24 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-25 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-26 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-27 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-28 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-29 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-30 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-31 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-32 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-33 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-34 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-35 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-36 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-37 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-38 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-39 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-40 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-41 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-42 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-43 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-44 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-45 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-46 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-47 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-48 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-49 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-50 bruidsfotografie_kampen_ijsselmuiden-51